Paha Kollektiivi on yksivuotias: 11349 käyntiä, 259 postausta ja 533 kommenttia. Ja tämä on vasta alkua.

PAHA KOLLEKTIIVI OPEN
Ideointia, toimintaa, ryhmädynamiikkaa!
28.11. @ Leppäsuonkatu, Kamppi

Mitä: Avoimen leikkisä tapa viettää lauantai kehittämällä luovempia tapoja käyttää aikaa  silloin kun ei jaksa katsoa televisiota ja on ystäviä käymässä. Tapahtumassa ideoidaan, toteutetaan, toimitaan ryhmissä ja opitaan yllättäviä asioita. PaKO on kaikille niille, jotka haluavat päästää irti turhista rutiineista ja joista on joskus tuntunut, ettei nykyään tarpeeksi usein tule tehtyä mitään kekseliästä ja konkreettista. On hauskaa ja jotain saadaan myös aikaan.

Milloin: 28.11.2009. PaKO pyörähtää käyntiin ensi lauantaiaamuna klo 10 ja päättyy klo 16 mennessä.

Missä: Kellarissa Kampissa, lähellä Domus Gaudiumia.

Kuka tekee: Tapahtuman suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa Paha kollektiivi. Olemme blogin (pahakollektiivi.wordpress.com) ympärille rakentunut epämuodollinen poikkitieteilevä opiskelijapoppoo. Blogimme on ideoiden kaatopaikka. Kannatamme kierrätystä.

Kuka maksaa: Tapahtuma toteutetaan HYY:n innovatiivisten oppimismuotojen tuella yhteistyössä Status ry:n kanssa. Osallistuminen on maksutonta.

Kuka voi osallistua: Kuka vain mukaan ilmoittautunut Paha Kollektiivin fani. Osallistuminen ei edellytä erityistaitoja. Mukaan voi tulla koko päiväksi tai vaikka vartiksi.

Ilmoittautuminen: Juuri nyt osoitteessa http://tinyurl.com/paha-kollektiivi-open.

Lisätiedot: Ilmoittautuneita briiffataan tarkemmin lähempänä tapahtumaa. Lisätietoja voi pyytää ja kysymyksiä esittää tämän sivun kommenttiosiossa. Sinne voi myös heittää ehdotuksia siitä, miten avoimen luomissession tulisi toimia ja mitä sen olisi kiva sisältää. “Rohkeasti vaan ilman keskushallintoa”!

Tervetuloa!

Advertisements

5 Responses to “PaKO”


 1. 1 Airi November 16, 2009 at 7:28 pm

  Teemaksi on vähän väläytelty lautapeliworkshopia. Tämä pitää ymmärtää niin, ettei lopputulokseen välttämättä sisälly sen paremmin pelilautaa kuin peliäkään, vaan ehkä jotain ihan muuta. Haasteen voisi siis muotoilla myös esimerkiksi näin: “keksitään luovempi tapa käyttää aikaa silloin kun ei jaksa katsoa televisiota ja on ystäviä käymässä!”

  Täällä voitaisiin koittaa luoda post it -lappuröykkiöitä siitä, mikä tekee kivoista lauta/seurapeleistä niin parhaita. Mitä ainakin pitää olla? Pitääkö oikeasti?

  Sitten voitaisiin kokeilla, mitä luovaa yhteiskivaa voisi tehdä noudattamalla vähän abstraktimmiksi venytettynä edellä kehiteltyjä teesejä.

  Ja hyvin tärkeää post it -lappujen ja hyvän mielen ohella on se, että protoillaan ja askarrellaan eikä vain ajatella ja keskustella. Tapahtuma voisi päättyä kehiteltyjen protoajanvietteiden testaamiseen.

  Tai sitten voisi olla Jotain Ihan Muuta.

 2. 2 johannes November 23, 2009 at 8:19 am

  Voidaanko myös kokata kaoottisesti siten, et kaikki tuo yhden kylmän aineen ja yhden välineen jolla voi valmistaa ruokaa

 3. 4 Airi November 25, 2009 at 1:26 pm

  Voisiko aikataulu olla osapuilleen tällainen?

  10 Alkupamaus ja lähtökohdat
  10:15 Kierros 1
  12:15 Lounastauko & välipalatoimintaa
  13:15 Kierros 2
  15:15 Loppukarnevaali, päättyen siististä tilasta poistumiseen viimeistään klo 16

  Kummallakin kierroksella edetään eri tavoin ideoiden post it -lappuhulinasta yhdessä (osallistujien määrästä riippuen ryhmissä) toteutetun prototyypin esittelyyn.

  Ja mukaan voi siis tulla missä vaiheessa vaan, myös kesken kierroksen. Toiminnan luonne on sellainen, että koska vaan voi hypätä mukaan tai livistää omille teilleen.

 4. 5 johannes November 25, 2009 at 2:39 pm

  Alkupamaukseen on syytä varata ainakin 35 minuuttia. Ei maailmaakaan hetkessä luotu.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: