Lisätty todellisuus ja maalausimurointi

Kun imuroi, on tosi vaikea tietää mistä kohtaa on jo hosunut. Onneksi maailmasta tulee astetta kivempi sitten kun sähköisissä lukijoissa on etu- ja takakamerat ja muita vipstaakeja.

Tällaisen lukijan voi esimerkiksi kiinnittää imurin varteen. Jos lukijassa on kiihtyvyysanturi, voi se näyttää, mistä kohtaa ei vielä ole imuroitu. Imuroimalla voi vaikka piirtää lattiaan veto vedolta Laura Voutilaisen pään kun lattiaa katsoo lukijan läpi.

Itse asiassa tähän onnivaatioon ei tarvita edes sähköisiä lukijoita: imuriin voidaan liittää väripatruunoita, ja imurin avulla voi joka imurointikerralla spraymaalata lattian eriväriseksi – tai jopa erilaisin kuvioin.

Advertisements

2 Responses to “Lisätty todellisuus ja maalausimurointi”


  1. 1 Airi October 23, 2010 at 12:05 am

    En ehkä haluaisi maalata lattiaa näillä (moni kovemman luoka positiivari ehkä haluaisi), mutta ois hienoa, jos imuroidessa lattiaan ilmestyisi kuviona joku korkealentoinen mietelause tai runo. Motivoisi imuroimaan nopeasti ja kokonaisvaltaisesti, että saisi selville, mitä asiaa imurilla tällä kertaa on.

  2. 2 Laura October 27, 2010 at 2:02 pm

    Tämähän toimii toisin sanoen samoin kuin lapsuuden puurolautanen, josta paljastui yllättäen sama kuvio joka aamu. (Mutta joka kerta se oli hienoa!)

    Voisiko tällä nostaa myös pitkiä käytäviä tai lattiapinta-aloja työkseen imuroivien työhyvinvointia? Tai tehdä solun olohuoneen imuroimisesta viikottainen palkinto?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: