Upponalle

Yleisenä sääntönä voidaan pitää, että (1) nallekarkit ovat hyviä, (2) viina on pahaa ja (3) alkoholi-innovaatiot ovat hauskoja.

Upponalle on shottimarkkinoiden uusinta uutta. Kas nän: Shottilasin pohjalle asetetaan nallekarkki. Nallesta tulee upponalle, kun lasi täytetään. Kiireinen voi valmistaa juoman hetkessä, malttavainen antaa nallen marinoitua tovin.

Shotin pohjalta suuhun päätyvä nallekarkki tekee jälkimausta miellyttävän.

0 Responses to “Upponalle”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: