Mellakkailmoittautuminen

Miksi suomalaiset eivät uskalla mennä mielenosoituksiin? En usko, että kyse on siitä ettei heitä kiinnostaisi esillä olevat asiat.

Ongelmia ovatkin ne pienet asiat jotka passivoivat: ulkona on kylmä, mielenosoituksessa voi olla kova meteli, eikä siellä kuitenkaan ole ketään. Jos sinne menee yksin, on jossain oudossa anarkistiporukassa ja TV-kamerat kuvaavat ja isoäiti säikähtää.

Ratkaisu on yksinkertainen. Nettipalvelu tai FB-applikaatio, jossa voi ilmoittaa mukaantulostaan jos riittävästi muita ihmisiä tulee. Esimerkiksi “Matti tulee ilmastomielenosoitukseen, jos sinne ilmoittautuu 100 muutakin ihmistä” ja “Lissu on messissä vallankumouksessa, mikäli 200 000 muutakin tyyppiä marssii pääministerin eron puolesta”. Nettipalvelu ilmoittaa sitoutuneille, mikäli kunkin käyttäjän toivoma sitoutumiseen vaadittava ihmismäärä on täyttynyt.

Voila! Passivoituminen tärkeissä asioissa on ratkaistu! Lisäksi on pukeuduttava lämpimästi ja otettava korvatulpat mukaan, sekä kerrottava isoäidille etukäteen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: