Terveys-cv

Kremppoja on monenlaisia. Jos niitä on yhdellä ihmisellä useampia, hoidoista vastaa usein useampi lääkäri. Kun lääkkeet kuitenkin napsitaan samaan suuhun ja hoito kohdistuu samaan henkilöön, olisi kokonaiskuvan luominen tärkeää. Jos terveydenhuoltojärjestelmä ei pysty muistamaan kaikkea puolestamme, ongelmaa voi helpottaa omatoimisesti.

Asiassa auttaa terveys-cv, johon asiakas voi itse kirjata vaivansa, meneillään olevat lääkitykset, havaitut lääkeaineallergiat ja muut huomioitavat seikat. Tämän paperin voi näyttää kaikille niille lääkäreille, joiden kanssa asioi, jolloin he näkevät senkin, mitä eivät tietosuojasyistä tai järjestelmien epäkäytännöllisyydestä johtuen tietokannoistaan näe. Näin oikean, asiakkaalle sopivan hoidon suunnittelu helpottuu. Jos cv:n tekee sähköiseksi, se on helppo päivittää tilanteen kehittyessä.

Vanhuksen voi olla vaikea huolehtia terveys-cv:stä ominpäin, vaikka hän vielä muuten pärjäisikin lääkärireissuillaan ja arkiaskareissaan. Ilmainen mutta hyödyllinen joululahja isovanhemmille tai naapurin mukavalle mummolle voisikin olla lupaus tehdä yhdessä hänen kanssaan terveys-cv, jonka ajantasaisuutta tsekattaisiin vuoden mittaan vaikkapa kerran kuukaudessa teekupin äärellä.

Advertisements

0 Responses to “Terveys-cv”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: