Ruokasalonki

Suomen laissa on tällä hetkellä ihmeellinen pykälä, jonka perusteella Take-away -ruoka on halvempaa kuin ravintolassa syöty ruoka. Tilanne jatkuu ensi heinäkuuhun, ja pahimmillaan hankaloittaa Helsinkiläisen ravintolakulttuurin kehittymistä.

Onni onnettomuudessa: Paha Kollektiivilla on ratkaisu. Jos olet aina halunnut perustaa ravintolan, mutta et osaa kokata, ole hyvä ja ota tämä ratkaisu käyttöön.

Pitää perustaa ruokasalonki johonkin keskikokoiseen liiketilaan keskusta-alueella. Lisäksi pitää palkata muutama pyörälähetti tarjoilijoiksi.

Ruokasalonkiin on mukava tulla yksin tai porukalla. Sisään tullessa voi valita kaikkien Helsingin hyvämaineisten ravintoloiden ruokalistoilta ne listat, jotka sattuvat kulloinkin kiinnostamaan, ja tilata ruokia mistä ravintolasta haluaa: alkuruuat vegepaikasta, pääruoka hampurilaisravintolasta, jälkkäriä italialaisesta. Pyörälähetit noutavat ruuat ravintoloista. Ruoka maksaa saman verran kuin menemällä paikan päälle, ja ruokasalonki ja ravintolat jakavat ALV-lain ylijäämäosan.

Advertisements

3 Responses to “Ruokasalonki”


  1. 2 Airi November 23, 2009 at 8:10 pm

    Suurta nerokkuutta on se, että kaikki voi syödä, mitä haluaa ja voidaan silti mennä yhdessä. Tällaisia sitruunaisten tilanteiden välttöä helpottavia ratkaisuja tarvitaan. Hyvä!

  2. 3 Svante May 12, 2010 at 2:45 pm

    Loistavaa! Täst tulee mieleen singaporelaiset hawker centret, joissa taisin olla kirjoitushetkellä.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: