Hiljaisuutta elokuviin

Karkin syöminen elokuvissa ei sinänsä häiritse, mutta paperien rapina häiritsee, eikä siltä pääse enää karkuun edes Orionin intellektuellissa pimeydessä. Erään kaupallisen alan asiakaslehden niksipalstalla ehdotettiin kauan sitten karkkien laittamista sukkahousuun, jolloin ne eivät rapisisi. Se ei toimi, testasimme kerran kansallisoopperan yläparvella. Sukkahousu ei kyllä rapise, mutta venyy niin, että siinä sitä sitten ollaan olkapäätä myöten karkkipussissa. Ei hyvä.

Voitaisiinko elokuvateattereiden yhteydessä myydä irtokarkkeja uudelleenkäytettäviin pieniin kangaspusseihin? Pussiin voisi sisältyä pieni pantti kuten muovipulloonkin, sen voisi palauttaa kauppaan ja saada puhtaan uusille karkeille.

Advertisements

3 Responses to “Hiljaisuutta elokuviin”


 1. 1 Airi November 13, 2009 at 5:32 am

  Kyllä! Vielä kangaspussia kätevämpi voisi olla matala muovikulho, joka olisi helpompi pitää puhtaana ja josta karkkeja ei tarvitsisi kaivaa, kuten pussista. Karkkimukeja joissain paikoissa jo on (ollutkin), mutta vain kertakäyttöisiä.

  Mutta jos pantillisen kangaspussijärjestelmän kehittäisi toimivaksi, se pitäisi ehdottomasti ulottaa myös ruokakauppojen hedelmäosastoille. Ihan totta, ei me voida enää kauaa käyttää niitä kelvottomia ohuita muovipusseja! Siinä ei vaan ole mitään tolkkua.

 2. 2 Laura November 13, 2009 at 2:17 pm

  Taannoin tuttu täti ratkaisi ongelman kuorimalla suklaamakeiset käärepapereistaan jo valmiiksi ja laittamalla ne vanhaan halva-rasiaan. (pieni muovirasia) Toimisi varmaan myös vanhoilla raejuustopurkeilla, joissa on irrotettava kansi.

 3. 3 PA November 17, 2009 at 9:56 pm

  Luulisi, että muovirasioista tulisi kopinaa karkkeja pengottaessa. Kangaspussi olisi tyylikäs, ainakin Orioniin sopisi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: