Realistinen laatikosto

Toimistossa pyörillä liikkuvat laatikostot päätyvät usein apupöydän asemaan. Laatikoston päällinen on hyvää laskutilaa keskeneräisten asioiden papereille.

On kuitenkin ongelmallista, jos samaan pinoon kertyy liian paljon toisiinsa liittymätöntä materiaalia. Siitä sotkusta ei meinaa löytää mitään. Pohjimmaiseksi jääneitä sedimenttejä ei myöskään yleensä tule käytettyä kovin usein. Silti mitään tulee laitettua laatikoston laatikoihin hyvin harvoin. Monia papereita säilyttää, vaikkei ole realismia kuvitella, että niillä enää ikinä tekisi mitään.

Tämän ongelman helpottamiseksi laatikostoon voisi lisätä komentomekanismin (paremman käyttöliittymäidean puuttuessa: napin), jonka avulla sen päällä olevat paperit voisi pudottaa ylimpään laatikkoon, jolloin siellä mahdollisesti oleva sisältö tippuisi edelleen toiseksi ylimpään laatikkoon ja niin edelleen. Alimman laatikon alkuperäinen sisältö pongahtaisi selattavaksi: onko näillä papereilla oikeasti vielä jotain relevanssia? Suoraviivaisempana ratkaisuna paperit voisivat mennä alimmasta laatikosta suoraan silppuriin.

Seis, turha hamstraus ja pölyttyviin paperipinoihin hautautuminen! Realistinen laatikosto auttaa päästämään irti taaksejääneestä elämästä.

Advertisements

0 Responses to “Realistinen laatikosto”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: