Päättymätön lyhytelokuva

Matematiikan kauneutta hyödyntämällä voisi luoda loputtoman elokuvaelämyksen.

Elokuvassa autistinen päähenkilö opettelee geometrisia suhteita. Pöydän nähdessään henkilö ilmoittaa sen olevan 1,5 kertaa niin leveä kuin se on korkea. Kaikki menee hyvin, kunnes henkilö tulee pyöreän pöydän ääreen. Pyöreässä pöydässä on lävistäjä, ja päähenkilö alkaa luetella piin desimaaleja monotoniseen ääneen. Välillä henkilö syö, juo, käy vessassa ja nukkuu vain jatkaakseen myöhemmin.

Elokuvaa levitetään flash-muodossa, ja sitä generoidaan lennosta. Kullekin numerolle tarvitaan yksi videoleike. Käyttäjästä vaikuttaa siltä, kuin elokuva striimattaisiin internetistä. Mainostuloja voi myydä sen perusteella, miten pitkäksi aikaa kukin käyttäjä saadaan naulittua elokuvan ääreen.

Piin kaikkein jännimmistä kohdista voisi panna traileripätkiä Youtubeen.

4 Responses to “Päättymätön lyhytelokuva”


 1. 1 Slasher- October 20, 2009 at 10:00 am

  Mielenkiintoinen leffa-ajatus. Voisi kyllä olla liian hankala meille tavallisille pulliaisille jotka rakastavat perusleffoja. Mutta noin omaperäistä leffaideaa harvoin lukee 🙂

  Kookas.fi: Leffauutiset kootusti.

 2. 2 johannes October 20, 2009 at 2:17 pm

  Kyllä toi vois toimia, tääkin on palkittu Cannesissa: http://www.youtube.com/watch?v=oZBKgYgc7mw

  (elokuva, josta toi pätkä on, loppuu 25 minuuttia pitkään kohtaukseen jossa ei ole muuta ääntä kuin projektorin pyöriminen. Missään vaiheessa elokuvaa ei oikeastaan ole kuvaa. Elokuvaa markkinoitiin eroottisena elokuvana.)

 3. 3 Airi October 20, 2009 at 2:34 pm

  Piin kaikkein jännimmät kohdat ❤ Kärsimättömämmille loputtomaan elokuvaan voidaan tehdä ikuisesti looppaava jatko-osa. Päiväni murmelina, jonka juoni on karsittu minimiin ja joka ei vaan ikinä loppuisi jostain matemaattis-autistisesti rationaalisesta syystä – se ois trilleri.

 4. 4 sigmundur, puolan prinssi October 21, 2009 at 11:43 am

  Paska idea paskalle leffalle, toimis aivan saletisti. Siihen vois vaan ehkä kehittää kylkeen kaikkee draamaa tyyliin hapokkaita takaumakohtauksia retardin näkökulmasta. Näitä sit tuoteltais sinne “uutena sisältönä” satunnaisesti, tai ostettais teekkarien OUBSilta (niillä on paskoja klippejä valmiina). Lopuks koko paskasta vois tehä 10 DVD:n paketin ja myydä kaikilla taidepaskamessuilla.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: