Multiteräjuustohöylä

Juustoa leikatessa on ärsyttävää, kun juustoa pitää höylätä kuin lautaa. Lisäksi useita leipiä tehdessä leipiintyy höyläykseen siten, että höyläysjälki on epätasainen ja juustoon muodostuu kanta.

Ratkaisu on kolmi- tai viisiteräinen juustohöylä:

“Hackmanin Fissio on uusi tapa höylätä juustoa. Sen 5 terän ajopintojen terissä on VoimaLiuku-tekniikkaa. Juuston hankaliin kohtiin höylässä on tarkkuusrajausterä, ja 15 mikroliuskaa jotka myötäilevät juuston muotoja. Yksittäiset, liikkuvat, jousitetut terät takaavan varman ja tarkan höyläämistuloksen myös pehmeillä juustoilla. Patentoidun pinnoitteen ansiosta terä liukuu uskomattoman hyvin tehden juuston höyläämisestä mukavaa. Höylän painopiste on etupainotteinen. ”

Moniteräisellä juustohöylällä et käytä ruoka-aikaasi juuston hinkkaamiseen! Riittävästi siivuja yhdellä vetäisyllä!

(inspiraatiosta kiitos Gillettelle [sivusto raskas])

1 Response to “Multiteräjuustohöylä”


  1. 1 Airi October 5, 2009 at 4:00 pm

    Tuoteperheeseen kuuluvalla juureshöylällä voisi viedä myös porkkatikkujentehtailun ihan uusille tasoille.

    Ja kuinka kätevää olisi, jos perunaa kuoriessa kuori irtoaisi ensimmäisellä terällä ja loput viipaloisivat perunat tasaisesti ja tuloksellisesti? Laatikkoruokien renessanssi, ei vähempää.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s





%d bloggers like this: