Sielun versionhallinta

Ihan kohta tulee SINGULARITEETTI. Sen jälkeen superälykkäät oliot viettävät laatuaikaa ruumiittomina vuorovaikutuskoneina valtavassa tieto- ja tunneverkostossa. Kurzweilin ihmiskeho 3.0 on yhtä paljon muistitila ja itseään muuttava tietokoneohjelma kuin vailla pysyvää fyysistä muotoa toimiva foglettiandroidi.

Jos ihmismieli on lähinnä verkostoitunut ajatuskimppu järjestelmän muistissa, voi järjestelmässä olla versionhallinta. Sielun SVN repository tarjoaa odottamattomia hyötyjä: järjestelmän kaatuessa se voidaan palauttaa kaatumista edeltäneeseen tilaan – ilman että kukaan edes huomaa kaatumisen tapahtuneen.

Yksilö, jos sellaisia vielä on, voi käyttää versionhallintaa Lorigan Tokio ei välitä meistä enää –kirjan kaltaisina muistipillereinä: unohtaminen on helppoa, pitää vain palata aiempaan versioon. Vielä käsittämättömämpiä mahdollisuuksia aukeaa versionhallinnan brancheista: sen sijaan, että tekee ratkaisun A:n ja B:n välille, voi tarvittaessa valita molemmat eri sieluedustuksien tutkittaviksi, ja jälkeenpäin nähdä, kumpi valinta oli hedelmällisempi. Tarvittaessa molemmat ratkaisuentiteetit voivat jatkaa öljyistä androidielämää.

Kun 2045 suuri korporaatio yrittää myydä koneistetulle kehollesi kallista versionhallintajärjestelmää, muista, että tämä blogi on CC. Korporaatiolla ei ole sielun versionhallintajärjestelmän kauppaamiseen yksinoikeutta.

Advertisements

0 Responses to “Sielun versionhallinta”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: