Karaokekupla

Joukkoliikenteessä voi olla tylsää. Aika kuluisi nopeammin, jos voisi laulaa karaokea. Muita matkustajia ei kuitenkaan ole kivaa eikä kohteliasta häiriköidä epävireisillä lurituksilla.

Lentokoneiden, bussien ja junien suunnittelussa voitaisiin hyödyntää hiihtokeskuksista tuttua tekniikkaa. Edistyksellisissä tuolihisseissä on nimittäin muovikupu, joka voidaan vetää alas suojaamaan tuulelta ja tuiverrukselta. Samankaltainen kupu voisi toimia kulkuneuvoissa äänieristeenä. Kuvun sisäseinää voisi käyttää screeninä, johon karaokevideo heijastettaisiin. Näin saataisiin luotua karaokekuplia, joissa voisi laulaa muita häiritsemättä.

Hieman soveltaen tällaisista pienryhmäkuplista voisi olla iloa myös luottamuksellisten liikeneuvottelujen (tai yksityisten riitojen) käymisessä muiden matkustajien kuulumattomissa.

Advertisements

1 Response to “Karaokekupla”


  1. 1 PA February 21, 2009 at 10:33 pm

    Meidän piti yhdellä kurssilla miettiä, kuinka lentokonekokemusta voisi kehittää. Eräs ajatus oli perustaa karaokekoppi johonkin vessoista ja lähettää lähetystä halukkaille jollain kanavalla.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: