Nuudelimaustetahnadilemma

Nuudeleiden mukana tulee kaksi pussia mausteita (tai vaihtoehtoisesti ei mausteita ollenkaan, mikä ei ole hyvä juttu). Toinen pussi on maustetahnaa, joka jää aina käyttämättä. Jos tahnat säästää, ne tukkivat kasautuessaan maustekaapin. Jos tahnapussin heittää pois, tulee huono omatunto ruoka-aineen haaskaamisesta joka kerta, kun syö nuudeleita. Aina häviää!

Miten maustetahnat voisi käyttää?

(1) Leivonnassa? Ruoanlaitossa? Tarvitaan ruokalaji, johon tahnaa kuluu monta pussillista. Tällaista ruokaa voisi valmistaa esimerkiksi kerran kuussa tai kvartaalissa riippuen siitä, kuinka paljon nuudeleita tulee syötyä.

(2) Jossain ihan muussa yhteydessä?

(3) Onko olemassa kuluttajia, jotka käyttävät aina maustetahnan mutteivät koskaan sitä toista maustepussia? Jos on, tarvitaan  Vaihtokauppa, jonka välityksellä voi vaihtaa maustepusseja. Tällöin voisi ostaa puolet nuudeleistaan halvempina maustepussittomina versioina ja syödä silti aina haluamallaan tavalla maustettua wokkia.

0 Responses to “Nuudelimaustetahnadilemma”



  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License

%d bloggers like this: