Design Challenge: Vaihtoehto koomabileille

Tilanne: Olet juuri uurastanut monta päivää ja tuntia suuren dediksen kukistamiseksi. Saat vihdoin työn palautettua ja olo tuntuu mahtavalta: Olet saanut elämäsi takaisin, jes! Toisaalta olet kuitenkin samaan aikaan todella uupunut, huh.

Haaste: Miten voi juhlia rättiväsyneenä? Mikä sopii tähän tilanteeseen?

Advertisements

3 Responses to “Design Challenge: Vaihtoehto koomabileille”


 1. 1 Airi December 3, 2008 at 9:58 am

  Entinen naapuri ilmoitti lempiruoakseen “muitten tekemä”. Se sopii kuvattuun tilanteeseen hirveän hyvin. Rättiväsyneenä on kiva mennä (mieluiten ison) pöydän ääreen syömään hyvin, juomaan vähän viiniä, tykkäämään pöytäseurasta ja luvan kanssa ajatelemaan ihan mitä sattuu. Lisää epäformaaleja ad hoc dinner partyja Suomeen, kiitos.

 2. 2 smatala December 3, 2008 at 10:40 am

  Kollektiivinen räytyminen, ehkä lettuihin ja koirapuistovierailuihin yhdistettynä, toimii varmasti, mutta vain, jos muuta ovat samassa tilassa, toisaalta yhä täpinöissään tehdystä työstä ja toisaalta väsyneitä kuin pienet porsaat.

  Vakioratkaisu tenttikrapulan yllättäessä on kaivautua kahden patjan väliin ja käpertyä kerälle. Jos kuitenkin kykenee yhä liikkumaan, hyväksi havaittu keino on lähteä polkemaan räntäsateeseen, rikkoa sisäkumit keskellä pimeintä Nurmijärveä ja laulaa koko matka.

 3. 3 Pekka December 3, 2008 at 11:04 am

  Tai sitten voi leikkiä valasta. Kuulin tarinan eräästä lastentarhantädistä, jolla oli tapana väsyneinä päivinä leikkiä lasten kanssa leikkiä, jossa hän itse oli äitivalas ja lapset pikkuvalaita. Äitivalaan tehtävä oli maata keskellä lattiaa ja pikkuvalaiden touhuta ympärillä omiaan.

  Toinen kiva leikki oli kuningatar: tarhatäti oli kuningatar, jota lasten sitten piti palvella. Harjata hiuksia ja lakata kynnet ja sellaista.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s




Suosituimmat artikkelit

Lisenssi

Creative Commons License
Advertisements

%d bloggers like this: